romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

mi'a zis ca nu a reusit sa obtina legalizarea
 spiridon vasilica 
	    	Utilizator

spiridon vasilica 
	    	Utilizator	    

stefaniajohnston 
	    	Utilizator

stefaniajohnston 
	    	Utilizator	    

spiridon vasilica 
	    	Utilizator

spiridon vasilica 
	    	Utilizator	    

dianami 
	    	Utilizator

dianami 
	    	Utilizator	    

stefaniajohnston	                   

Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si ... (vezi toată discuția)
	                    stefaniajohnston	                   

Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si ... (vezi toată discuția)

ioana2525	                   

Am fost la tribunal pentru legalizare. Doamna de la ghiseu [b]nu foarte amabila[/b] mi a zis ca nu se numeste legalizare ci titlu exacutoriu si nici actele cu ... (vezi toată discuția)
	                    ioana2525	                   

Am fost la tribunal pentru legalizare. Doamna de la ghiseu [b]nu foarte amabila[/b] mi a zis ca nu se numeste legalizare ci titlu exacutoriu si nici actele cu ... (vezi toată discuția)

Ares-3	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
	                    Ares-3	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)