Buna ziua , ma numesc Catalin am 20 de ani , nici nu stiu cu ce sa incep . In luna octombrie mai exact pe 11 in 2013 , m-a oprit politia la ora 03:00 , cand ma indreptam spre spitalul din oras pentru a ajunge la prietena mea care a suferit un accident rutier , consumasem mai exact o bere ciuc radler cu lamaie , am suflat in fiola si mi-a arat 0,14 , mi-a fost suspendat permisul 3 luni . Dupa care in momentul in care am fost sa imi ridic permisul ce sa vad ca el figura ca permis anulat , ba mai mult imi facusera si dosar penal . Nu mi se pare corect , inteleg 3 luni suspendare pentru ca am gresit , dar dosar penal pentru acea alcoolemie mi se pare deja exagerat . As vrea niste raspusuri , precizez ca am fost trimis in judecata iar ultima instanta este pe 30 aprilie. Multumesc frumos .
Ce spuneti dvs este fara sens, nu aveati cum sa fiti trimis in judecata pentru alcoolemia pe care ati indicat-o, iar permisul de conducere nu se anuleaza inainte, ci doar in urma unei hotarari definitive de condamnare, incercati sa precizati exact situatia daca doriti un sfat.
Ca sa fiti trimis in judecata un procuror trebuia instrumenteze dosarul penal, sa faca cercetari, sa fiti chemat ptr declaratii, sa intocmeasca un rechizitoriu, etc. Ati dat vreo declaratie la parchet?
Eu cred că dumnealui încearcă să afle ce i s-ar putea întâmpla dar nu ne prezintă toate faptele, le spune doar pe cele care-i convin.
Prietene... aici nu e instanţă de judecată, nu te condamnăm, nu îţi facem nimic. Aici poţi afla nişte chestii folositoare din experienţa altora. Dacă ne prezinţi informaţii incomplete n-ai să afli nimic.
Alcoolemie 0.78
cucu2013
salut! am si eu o intrebare,am fost testat cu aparatul echilotest si mi-a iesit 0.78 am fost dus la sectie am dat declaratie si politistii au zis ca e mai bine ... (vezi toată discuția)