avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva servicii publicitate prin intenet pt tari UE si ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva servicii publicitate prin intenet pt tari UE si Non UE

O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu sediul in UE si in afara UE (servicii pe internet de publicitate, etc).
In momentul in care cifra de afaceri va fi de 35.000 euro si firma va deveni platitoare de TVA, cum va emite facturi catre clientii din UE sau din afara UE, cu Tva sau fara TVA?
Pentru facurile de cheltuieli ale firmei (ex: chirie server, publicitate oferita de alte firme din UE si din afara UE, etc), se va deduce sau nu TVA?
daca firma este inregistrata si functioneaza in Romania, va emite facturi cu tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva venituri din publicitate prin intenet mirela_ctn mirela_ctn O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii prin internet mirela_ctn mirela_ctn O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)