avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva venituri din publicitate prin intenet
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva venituri din publicitate prin intenet

O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu sediul in UE si in afara UE (servicii pe internet de publicitate, pagini WEB, etc).
In momentul in care cifra de afaceri va fi de 35.000 euro si firma va deveni platitoare de TVA, cum va emite facturi catre clientii din UE sau din afara UE, cu Tva sau fara TVA?
Pentru facurile de cheltuieli ale firmei (ex: chirie server, publicitate oferita de alte firme din UE si din afara UE, etc), se va deduce sau nu TVA?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:09, 3 Mai 2009
Vizitati spre ajutor:www.consultantonline/livrari achizitii intracomunitare/livrare intracomunitara soft.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva servicii publicitate prin intenet pt tari ue si non ue mirela_ctn mirela_ctn O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu ... (vezi toată discuția)
Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)
Comert online cu ebook-uri (in ue si in afara ue) r_cristina r_cristina Buna ziua, Intentionez sa comercializez carti electronice (achizitionate de la terti din Marea Britanie si Statele Unite in principal, cu drept de ... (vezi toată discuția)