avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fisa sintetica ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fisa sintetica ANAF

In fisa sintetica de la ANAF imi apare la rubric Venituri din alte amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate " suma de 500 lei,nu-mi dau seama ce este cu aceasta suma.Ma voi duce la administratie dar peste cateva zile si pana atunci poate reusesc sa lamuresc cat de cat problema.Aveti idee ce sume intra in aceasta categorie?
Cel mai recent răspuns: giuglea , utilizator 15:08, 24 Aprilie 2014
A-ti luat o amenda de la o alta institutie decat ANAF , gen Primarie, Politie , OPC...
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
ocristina, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum desfiintez un srl? honey_geoo honey_geoo Buna seara. Am o dilema privitoate la SRL-ul la care sunt asociat unic. Doresc sa desfiintez firma si nu stiu care este procedura. SRL-ul l-am infiintat in ... (vezi toată discuția)
Amenda opc neinregistrata kontesa kontesa Buna ziua! va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in privinta unui proces verbal de amenda intocmit de OPC cu termen de plata a amenzii in 15 zile de la data ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa sintetica andreitulea andreitulea O mare rugaminte... Am cerut pentru prima data la Administratia Fiscala fisa sintetica a societatii,dar nu inteleg semnificatia catorva elemente. De ... (vezi toată discuția)