Va rog sa ma sfatuiti inurmatoarea problema:
In data de 29.08.2013 bunica mea a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i s-a montat un dispozitiv la un picior. Acest dispozitiv a costst 1200 lei, suma ce poate fi decontata. In data de 13.11.2013 a fost depusa documentatia aferenta la registratura Spitalului urmand sa fim anuntati cand se rezolva. In data de 15.04.2014, am depus o cerere la aceeasi registratura a Spitalului care continea un cont bancar unde va fi virata suma respectiva.
Mentinonez ca incepand cu data de 15.03.2014 am contactat telefonic sectia de contabilitate a Spitalului Judetean Prahova, Secretariatul Managerului Generalal Spitalului insa nimeni nu poate sa-mi spuna cand voi primi suma de recuperat.
Concomoitent am contactat telefonic: Casa de Asigurari Prahova, Directia se Sanatate Publica Prahova, ANPC Ploiesti, Colegiul medicilor Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova.Ce pot face sa rezolv cumva aceasta problema?Exista vreo cale de a recupera banii mai devreme de 30 de zile din momentul depunerii unei reclamatii?