avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Date personale date pârâtului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Date personale date pârâtului

La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket.
Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in magazin mi s-a parut suspect ca le-au spus numele meu cu mine-n telefon dar cand a venit vorba sa-mi dea persoana de contact pe care s-o contactez mi s-a spus "seful de tura". Desi am insistat nu am obtinut mai mult.
Timpul a trecut, nu m-am mai dus sa-mi recuperez banii (fiind o suma mica) dar facusem reclamatia pentru ca era o chestiune de principiu (sa imi dea diferenta de bani nu sa-mi ceara produsele inapoi si sa imi dea toti banii).

Zilele astea am primit instintarea de la ANPC privind rezolvarea si amenda. Nu mare mirarea mai tarziu m-am trezit cu un telefon directoarea adjuncta a hipermarketului si ma invita sa trec sa-mi ia bani, sa povestim sa bla bla. I-am specificat ca nu pentru bani ci de principiu am facut aceea sesizare a.i. situatii de genul sa nu se repete. In fine, a insistat dar i-am urat o zi buna.

Vin spre d-voastra si va intreb: e normal ca ANPCul sa le dea numele si numarul meu de telefon?
Cel mai recent răspuns: slymaximus , utilizator 15:11, 26 Ianuarie 2017
Avand in vedere ca plangerea adresata anpc nu intra sub incidenta dispozitiilor cu caracter special,inspectorul autoritatii cu scopul solutionarii directe,a predarii sumei diferenta, a inteles sa comunice datele dv de contact
Este temeinic si legal pentru verificarea plangerii sa se discute cu partea reclamata pe fapte concrete si in baza datelor consemnate in documentul adresat de dv catre anpc
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
ynocentta, utilizator
Multumesc pentru lamuriri!
Daca se poate, inca o mica intrebare: care sunt dispozitiile cu caracter special?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca si desfacere contract skagul skagul Prin prezenta va relatez urmatoarele in data de 10.07.2015 am fost de servici schimbul ii incepand cu ora 14 si 30 de minute.am ajuns la munca m-am semnat ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de instigare la boicotare Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Sa va detaliez problema mai pe scurt ! Eu alaturi de inca 4 elevii ai Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu Draganesti-Olt , am formultat un ... (vezi toată discuția)