Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Repetarea unei intrebari in forum

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ,in acelasi forum, pot repeta o intrebare la care nu am primit un raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:03, 2 Mai 2014
Daca ati asteptat cateva zile si nu v-a raspuns nimeni da, puteti repeta intrebarea.
Analizati temeinic daca ati incadrat corect continutul/subiectul intrebarii dv cu sectiunea unde a-ti ales sa postati topicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspunsuri... alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Stiu ca nu este nimeni obligat sa raspunda, dar vreau sa stiu unde gresesc eu; de ce nu primesc raspunsuri la intrebarile postate? Nu am selectat ... (vezi toată discuția)
Stergerea unui subiect utilinro utilinro Cum se procedeaza in cazul in care cel care a postat un mesaj nu mai vrea sa fie postat? Daca tot nu se raspunde la mesaj de ce sa pierdem timpul cu ... (vezi toată discuția)