avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Nu primesc raspunsuri...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Nu primesc raspunsuri...

Buna ziua,
Stiu ca nu este nimeni obligat sa raspunda, dar vreau sa stiu unde gresesc eu; de ce nu primesc raspunsuri la intrebarile postate?
Nu am selectat categoria corespunzatoare?
Nu am formulat intrebarile corect, sau titlul este neinteles?
Nu stiu unde pot afla raspunsurile, din pacate nu cunosc alta cale de informare....mi se intampla doar mie, sau mai sunt si alte intrebari ramase fara raspuns?
Foarte greu primesc un raspuns...cateodata nici unul.
Cum pot atrage atentia, sa nu mai raman fara raspuns la intrebari?

Va multumesc
O zi buna
Diana
Din cate am vazut dvs.ati primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-ati postat,mai putin la ultima din data de 22.11.2010.Oricum si la acesta intrebare vi s-a raspuns cu o alta ocazie.
@ simonaoprica
Nu am primit raspuns la problema cu contractul de ipoteca si la intrebarea de ieri nu am primit cu nici o ocazie (care ocazie?) n-am mai pus o astfel de intrebare...
N-am postat aceasta intrebare ca sa fiu acuzata...ci sa aflu unde gresesc...

multumesc pt constatarea dvs....cu siguranta ma ajuta!
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
alexandradian_a@yahoo.com, utilizator
Posibil ca dvs din simpla necunoastere a sectiunilor forumului , sa fi postat topicul dvs pe o sectiune distincta,care nu este frecventata de specialistii de la care asteptati raspuns la problemele cu care va confruntati
Pe acest site primiti raspuns la intrebarile puse in masura in care cei care posteaza pot, vor si stiu sa va raspunda. Dumneavoastra nu ati gresit cu nimic.
Cu siguranta mai sunt intrebari care au ramas fara raspuns.
Si nu va acuza nimeni de nimic.
Cu prietenie,
:)
S-a raspuns la intrebarea dvs.ce anume intra in calcul la CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro clcristian clcristian Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole... (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
Se pare ca... sellenaa sellenaa e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este ... (vezi toată discuția)