avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere teren

detin un teren , pe care l-am inchiriat unei firme, care a plasat o toneta .firma respectiva a intrat insolventa, nu mi-a achitat chiria . am reziliat contractul , dar au abandonat toneta pe terenul meu. nu mai raspund la telefone si mailuri.ce ar trebui sa fac , pentru a debarasa terenul ( nu stiu ce sa fac cu toneta), intrucat toate demersurile de a rezolva amiabil au esuat. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:27, 6 Mai 2014
Sa luati legatura cu lichidatorul judiciar al societatii. Cu siguranta va fi interesat sa o valorifice. Atentie ca aveati si dvs un termen in care puteati sa va inscrieti la masa credala sa va recuperati chiria restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa lorelai_w lorelai_w Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cum sa recuperez chiria de la o firma in lichidare? cristian_opris cristian_opris V-as ruga sa imi dati o rezolvare la o situatie!in 2000 am inchiriat un teren la o firma care acum se afla in lichidare si as dori sa stiu daca mai exista ... (vezi toată discuția)