avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie executare silita

Buna ziua ,
am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva va rog !

In luna Iulie se implinesc 3 ani de cand am primit " Comunicare Proprire " de la executorul judecatoresc.
Dupa aceasta comunicare nu am mai primit nimic.. nici o hartie ...absolut nici o " veste".
in toti acesti 3 ani nu au avut pe ce sa puna proprire neavand salariu sau bunuri .

Este posibil ca prescripţia extinctivă sa nu se aplice ?
Se poate ca alte actiuni ale executorului de care eu sa NU STIU sa anuleze aceasta data ?

Stiu ca prescriptia trebuie invocata deoarece si dupa 10 ani executorul judecatoresc ar vrea sa primeasca banii...

Cum trebuie sa procedez eu pentru a invoca aceasta prescriptie ? Ma refer la faptul ca dupa luna iulie as putea sa ma angajez... atunci executorul judecatoresc ar dorii sa puna proprire pe salariu chiar daca a intervenit prescriptia .

Trebuie ca eu sa fac ceva anume sau ma pot angaja si doar in cazul in care mi se pune proprire pe salariu sa actionez in vreun fel ?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 7 Mai 2014
Asteptati sa va angajati si apoi daca va pune poprire, puteti contesta invocand prescriptia.
Se poate ca alte actiuni ale executorului de care eu sa NU STIU sa anuleze aceasta data ?
Nu prea.. pt ca ar fi trebuit ca orice act de executare sa va fie comunicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Executat silit kruk Reflection Reflection Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit ... (vezi toată discuția)