avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer actiuni SIF Transilvania prin mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer actiuni SIF Transilvania prin mostenire

Cat va dura la Notar sa transfer actiuni SIF Transilvania pe numele meu de la tatal meu decedat , eu sant unic fiu , mama este si ea decedata , multumesc, Dan.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:57, 6 Mai 2014
Transfer direct cauza de moarte (mosteniri)

Persoanele cu vocatie de mostenitor trebuie sa intocmeasca Certificatul de mostenitor (act notarial sau hotarare judecatoreasca iar la masa succesorala sa fie cuprinse actiunile decedatului, document care trebuie depus la sediul central al SC DEPOZITARUL CENTRAL SA Bucuresti, si sa solicite transferul actiunilor pe numele mostenitorilor (servicii destinate detinatorilor de valori mobiliare).

Serviciile de registru destinate actionarilor sunt realizate de S.C. DEPOZITARUL CENTRAL S.A. care este registratar al valorilor mobiliare (actiuni, obligatiuni, etc.) emise de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti si Rasdaq.

Solicitarile privind aceste servicii, pot fi semnalate la adresa:
- PublicRelations@depozitarulcentral.ro;
- sau in scris la adresa: Bucuresti, strada Fagaras nr.25;
- pentru mai multe informatii puteti accesa adresa de site: www.depozitarulcentral.ro.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire actiuni sif transilvania 1324 1324 Buna ziua am mostenit doua certificate de actionar in valoare de 975000 lei vechi la sif Transilvania, sant pe numele tatalui si mamei care au decedat , pot sa ... (vezi toată discuția)
Actiuni sc.peco sa julius jr julius jr Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita ... (vezi toată discuția)