avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creditare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creditare firma

Asociatul unic al societati a creditat societatea in mai multe randuri cu diferite sume atat in lei cat si in valuta in baza unor contracte de imprumut incheiate intre firma si asociat ( care este si administratorul )
Mentionez ca toate sumele au fost incasate in contul bancar al societati
Vreau sa stiu daca pe langa contractele de imprumut este nevoie si de o hotarare a asociatului unic ptr aceste creditari ?

Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 19:57, 8 Mai 2014
Nu este absolut necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare valuta CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma Alex28 Alex28 Sunt asociat unic si administrator al unui srl. Vreau sa imprumut firma cu o suma, pe care sa mi-o returneze dupa un anumit timp (cu sau fara dobanda). Cum pot ... (vezi toată discuția)