avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Hotararea 1461/2003 pentru modificarea si completarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Hotararea 1461/2003 pentru modificarea si completarea Hot.Guv.nr.1041/2003-privind facilitatile acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice

Buna ziua,
Va rog a ma ajuta pentru a intelege din Hotararea 1461/2003 articolul 4 punctul b) :
'"pentru persoanele pensionate prevazute la art.3 din Hotararea mentionata , Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice "Electrica'' SA va incasa contravaloarea energiei electrice consumate in acelasi regim ca pentru orice abonat casnic,urmand ca, in baza facturilor emise, fiecare societate sa le ramburseze acestora contravaloarea consumului respectiv.""
In final, ce societate ramburseaza catre pensionari contravaloarea consumului ?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Facilitati acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice rusumaria1 rusumaria1 problema mea ar fi: care sunt pensionarii care beneficiaza de prevederile hatararii 1041/2003 si cine suporta c/v cotei de energie ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata energiei electrice edelweiss67 edelweiss67 Dupa incetarea din viata a socrului meu care beneficia de scutire de plata a energiei electrice cf. HG 1461 / 2003, soacra mea primeste pensie de ... (vezi toată discuția)
Plata energie electrica conditionata de plata taxei radio tv vasilescu40 vasilescu40 1. doresc sa aflu daca este legala deturnarea sumei platite pe energie electrica in contul plata taxa radio tv, mai precis din contul de plata energiei ... (vezi toată discuția)