Se da un SRL ce are sediul social la o terta parte, terta parte care a acceptat acest lucru fara contract de inchiriere sau alte avantaje banesti; doar luare in locatie.
Acum aceasta parte doreste ca sediul social al firmei sa nu mai figureze la adresa; din pacate administratorul firmei nu poate fi contactat pentru schimbarea in conditiile obisnuite ale sediului.
Care sunt caile de urmat pt terta parte pentru a forta schimbarea sediului social?
Este foarte interesant cum s-a inregistrat la OTRC cu sediul social. Cred ca exista totusi un contract ori un act prin care sa se demonstraze comodatul(macar).
Daca este contract de comodat care a ajuns la termen faceti doar o adresa la OTRC sa anuntati ca firma X nu mai are sediu social(contractul incetand).
Daca aveti o declaratie data in fata notarului public prin care va declarati faptul ca sunteti de acord ca firma X sa aiba sediul in locuinta d-voastra. cu titlu gratuit, mergeti la notar si "revocati" declaratia initiala, dupa care faceti o adresa de instiintare la OTRC.
Altfel nu vad cum ati putea gasi o rezolvare acestei situatii.
Exista intr-adevar un act semnat la constituirea societatii privind comodatul (imi cer scuze daca folosesc in mod gresit termenul). Acest act a fost insa semnat la RC si nu in fata unui notar (o declaratie prin care X se declara de acord ca sediul social sa se afle la adresa Y). Din pacate nu cred ca are un termen inscris in clar; nu sunt sigur daca are un termen maxim definit de lege.
p.s. revenind: nu exista un contract de comodat, ci o declaratie data la RC privind acest lucru
Executare silita
ionelitaroby
Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)