avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare (fortata) sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare (fortata) sediu social SRL

Buna ziua,

Se da un SRL ce are sediul social la o terta parte, terta parte care a acceptat acest lucru fara contract de inchiriere sau alte avantaje banesti; doar luare in locatie.
Acum aceasta parte doreste ca sediul social al firmei sa nu mai figureze la adresa; din pacate administratorul firmei nu poate fi contactat pentru schimbarea in conditiile obisnuite ale sediului.

Care sunt caile de urmat pt terta parte pentru a forta schimbarea sediului social?

Multumesc anticipat,
Florin D.
Cel mai recent răspuns: florindobre2000 , utilizator 16:21, 5 Mai 2009
Este foarte interesant cum s-a inregistrat la OTRC cu sediul social. Cred ca exista totusi un contract ori un act prin care sa se demonstraze comodatul(macar).
Daca este contract de comodat care a ajuns la termen faceti doar o adresa la OTRC sa anuntati ca firma X nu mai are sediu social(contractul incetand).
Daca aveti o declaratie data in fata notarului public prin care va declarati faptul ca sunteti de acord ca firma X sa aiba sediul in locuinta d-voastra. cu titlu gratuit, mergeti la notar si "revocati" declaratia initiala, dupa care faceti o adresa de instiintare la OTRC.
Altfel nu vad cum ati putea gasi o rezolvare acestei situatii.
Exista intr-adevar un act semnat la constituirea societatii privind comodatul (imi cer scuze daca folosesc in mod gresit termenul). Acest act a fost insa semnat la RC si nu in fata unui notar (o declaratie prin care X se declara de acord ca sediul social sa se afle la adresa Y). Din pacate nu cred ca are un termen inscris in clar; nu sunt sigur daca are un termen maxim definit de lege.

p.s. revenind: nu exista un contract de comodat, ci o declaratie data la RC privind acest lucru
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2009
florindobre2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare apartament cu sediu de firma in el Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un prieten care se gaseste in urmatoarea situatie si are mare nevoie de ajutorul dvs. Eu, din pacate, nu stiu ce sa-l sfatuiesc. A avut un ... (vezi toată discuția)
Probleme contract comodat pentru sediu social firsd firsd Buna seara! Am nevoie de o solutie pentru urmatoarea speta cu Registrul Comertului: Doresc sa stabilesc sediul social al unui SRL intr-un apartament. Darea ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)