avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN

Buna ziua,
doresc sa imi deschid un magazin de jucarii ( pe certificatul de inregistrare este trecut codul : 4719); ce pasi trebuie sa urmez?
1- obtinerea acordului de functionare de la primarie in care sa trec la obiect de activitate: cod CAEN 4765
2-declararea punctului de lucru la registrul comertului
3-registrul unic de control de la administratia financiara
4- fiscalizarea casei de marcat ?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:20, 16 Mai 2014
Pasii sunt: 2,1, 3 - registre, 4 - fiscalizare casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)