avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scurgere infundata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scurgere infundata

Buna ziua, locuiesc la etajul 1 intr-un bloc cu demisol, etaj 1 si etaj 2, care nu este organizat in asociatie de proprietari si s-a infundat scurgerea blocului, iar propriatarul de la demisol pe unde se poate face desfundarea acesteia refuza sa vina sa deschida usa apartamentului pentru a putea desfunda teava. Apa deja se scurge din apartamentul acestuia pe casa scarii creand un disconfort total. Mentionez faptul ca nu are lasata nici o cheie de la apartament la vreun vecin. Dati-mi si mie va rog niste idei cum am putea sa il convingem pe acel proprietar sa deschida usa apartamentului pentru a putea rezolva problema.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:28, 19 Mai 2014
Desfundarea se mai poate face si din canal,sau daca aveti subsol tehnic.Conductele au o gura de vizitare.Un instalator pentru instalatii sanitare stie.
Orice imobil de locuit in comun detine instalatie parte comuna de preluare apa menajera-de regula in subsolul tehnic unde ar trebui sa existe capace de vizitare utilizate pentru introducerea "soparlelor" utilizate pentru decolmatarea instalatiei
Aspectul cu scurgerea nu l-am explicat cum trebuie: de desfundata este desfundata scurgerea, dar mizeria care a ramas in urma si apa din apartamentul respectiv sunt chiar o problema la aspectul acesta m-am referit cand am spus ca proprieatrul refuza sa deschida, pentru efectuarea curateniei.
Apelati la Directia de sanatate publica, la Primarie, la Politie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc sicutza68 sicutza68 conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea ... (vezi toată discuția)