Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Folosirea cardului altui detinator

Buna ziua .
Sotul meu are cont pe un site de pariuri sportive.
Acum o luna a alimentat contul de pe cardul unui coleg ( acest coleg a fost de acord si ia dat toate datele necesare alimentarii contului ) .Au fost bagati 200 lei in 3 zile diferite ( de fiecare data cu acordul detinatorului cardului )
Acum cei 2 s-au certat din motive personale si colegul il ameninta ca se duce la politie la servici ( cei 2 sunt colegi ) sa-l reclame ca ia folosit cardul.
In acest caz.......ce i se poate intampla sotului meu ?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 16:48, 18 Iunie 2014
Din moment ce datele despre card si codul pin au fost date de bunavoie nu are de ce sa isi faca probleme.
Codul PIN nu e necesar la tranzactii online , trebuia doar sa ia datele de pe card
lion06lion a scris:

Codul PIN nu e necesar la tranzactii online , trebuia doar sa ia datele de pe card

Chiar si in situatia asta, sotul nu va pati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Frauda prin op. bancare sau abuz de increde? denveer88 denveer88 Buna seara, am decis sa intreb aici sa aflu cum sa procedez mai departe, o sa incerc sa scurtez, am dat nr. de card si CSV la un \"amic\" sa il ajut cu o plata ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)