avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot scapa de un cont online de pariuri?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot scapa de un cont online de pariuri?

Buna ziua.
Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate conturile. Dar se pare ca nu. Jucând din nou,A avut acces din nou fără să știu la cardul meu. Cum pot face sa dispară acel cont din baza lor de date? Sa nu mai aibă el acces cand joaca. Pot face o plângere penală ca mi s-au luat banii de către el prin intermediul casei de pariuri?
De altfel, acum ceva timp casa de pariuri a luat bani din contul meu. Eu nu am jucat niciodată. Cum pot scapa de contul online?
Cel mai recent răspuns: tomaion , utilizator 22:53, 15 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu pot închide contul bancar,acesta fiind cardul meu de salarii. Pot suna la reprezentanții caselor de pariuri de unde s-au făcut tranzacțiile pentru a menționa că in mod fraudulos s-au luat bani si sa anuleze contul?Nu au fost folosite date personale ci doar contul bancar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
v-am dat solutia in mesajul de mai jos
Sotul a comis o infractiune grava, caci pe langa cardul dvs cu siguranta a depus si o copie a buletinului dvs la acea casa de pariuri (este cerinta legala atunci cand se utilizeaza un card bancar al altei persoane decat al celui ce detine acel cont)
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
tomaion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna draga, nu aveti de ce sa sunati la acea casa de pariuri. Ei nu vor discuta cu dvs decat daca sunteti titularul acelui de cont (utilizator) la ei. Cel mai bine este sa mergeti la banca si sa anulati cardul dvs actual, asociat contului bancar. Cereti bancii sa va elibereze un alt card. Daca nu aveti timp sa mergeti la banca, dati telefon la linia lor de informatii si blocati acel card bancar. Blocarea cardului nu presupune anularea contului bancar, iar banii de salariu va vor intra ca de obicei in continuare pe cont. Altceva ce ati mai putea face in acelasi timp este (ptr o siguranta sporita), este ca odata ce aveti un nou card. sa cereti bancii dvs (unui angajat) sa va ajute sa setati ca la toate tranzactiile facute prin internet sa receptionati un cod pin (unic) de confirmare, care sa vina numai si numai pe nr dvs de telefon. Fara acel cod de confirmare (care se schimba la fiecare tranzactie), nimeni nu va putea utiliza cardul dvs ptr tranzactii pe internet. Exemplu Banca Transilvania serviciul SMS Alert (5 lei pe luna abonare la acest sistem) [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
tomaion, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)
Cvv2 gresit casa pariuri online / frauda Prietenul Prietenul Buna ziua, Desi sufar de dependenta de pariuri, situatia de mai jos mi se pare total gresita, din punct de vedere legal. Mai am cont la o casa de pariuri ... (vezi toată discuția)