avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Dupa aproape 2 ani de munca,nu am mai fost primit la munca ,fara un preaviz.Prezentandu-ma la fortele de munca ,mi-au spus ca nu am drept de somaj,deoarece in evidente apar doar cu o perioada de o luna cu contract!Ce pot face sau cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:54, 1 Iunie 2014
Ati semnat c.i.m. cand v-ati angajat?
Presupunerea mea este ca, fie nu ati avut CIM decat pe o luna, fie nu s-a depus declaratia 112 pentru toata perioada de care vorbiti.Puteti reclama la Inspectia muncii, dar cred ca, din pacate va trebui sa va adresati justitiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca pentru angajatii unei asociatii de proprietari leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine: o asociatie de proprietari cum plateste femeia de serviciu si administratorul? In logica mea ar trebui sa aibe ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca nyky79 nyky79 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema Am lucrat la o firma 6 ani de zile din 2000 pana in 2006 cand am intrat in CIC pana anul acesta.Pe 21 ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat de angajat misca misca Revin cu o intrebare. In urma disponibilizarii am ramas fara loc de munca, dar in urma unui interviu am fost contactat de o SC... M-am prezentat in data de 24 ... (vezi toată discuția)