avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări Ban DlGoe
Discuție deschisă în Banări

Ban DlGoe

2.1 si 2.2 din Regulament.

Ban o saptamana. Timp suficient pentru citirea Regulamentului.

Reminder:
De la bun inceput trebuie sa lamurim un principiu: din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata pe care gazda are dreptul de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Asta nu inseamna ca forumul exista doar pentru noi însine, ci doar ca dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos. Daca vreuna din aceste reguli nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti la frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel.

Alte discuții în legătură

Rugaminte daniella28 daniella28 Buna ziua,daca exista cineva care ma poate ajuta sa-mi gasesc urgent un loc de munca,de un an caut ,aplic pe toate siteurile,la fortele de munca este bataie de ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 34/11.03.2015 – pentru completarea art. 36 din legea nr. 230/2007 chelarucostel chelarucostel Au trecut trei luni de cand s-a publicat aceasta lege si nu am auzit ca s-a aplicat . 1. La cine trebuie sa ne adresam daca aceasta lege nu se aplica? 2. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)