avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rugaminte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rugaminte

Buna ziua,daca exista cineva care ma poate ajuta sa-mi gasesc urgent un loc de munca,de un an caut ,aplic pe toate siteurile,la fortele de munca este bataie de joc,am copil de hranit,chiar imi trebuie un loc de munca dar serios,stabil,cu contract,am o facultate,cursuri,vad ca azi nu mai conteaza nimic.Pilele si non valoarea.Daca cunoaste cineva sau are vreo posibilitate sa ma ajute,sunt intr-o situatie grea,ca multi altii,dar nu stiu ce sa mai fac.vrei sa muncesti in aceasta tara si nu poti,ai copii,esti singur si fara ajutor si nu-i pasa nimanui.unde sa ma mai duc,ca sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 28 Februarie 2013
Incercati sa luati legatura cu cei de la AJOFM-ul in raza caruia aveti domiciliul ...
nici ei nu te ajuta cu mare lucru!....posturile bune se dau din birou, la telefon,.telefonic....daca vreti sa ma intelegeti!....eventual spun la altii ca s-a ocupat si urmeaza sa vina cel(cea) care trebuie sa-l ocupe!....e o practica mai veche dar descoperita doar de unii cu spirit se sri!....inca se intampla in ROMANIA!
Din pacate nu toate AJOFM-urile procedeaza la fel ....
am incercat am zis in toate felurile,nu am gasit.doar daca s-o gasi cineva pe site mai milos ca azi fara relatii vad ca nu se poate.trimit zilnic cv uri,al anofm nici gand,numai tepe,totusi am 43 ani,stiu cum sa caut un loc de munca,am gasit singura pana acum.dar acum poate varsta,copilul,situatia,nu mai merge.m-a lasat si sotul.
daca e cineva care cunoaste sau poate sa ma ajute astept mesaj privat.

Alte discuții în legătură

Ban dlgoe Admin Admin 2.1 si 2.2 din Regulament. Ban o saptamana. Timp suficient pentru citirea Regulamentului. Reminder: De la bun inceput trebuie sa lamurim un principiu: ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 34/11.03.2015 – pentru completarea art. 36 din legea nr. 230/2007 chelarucostel chelarucostel Au trecut trei luni de cand s-a publicat aceasta lege si nu am auzit ca s-a aplicat . 1. La cine trebuie sa ne adresam daca aceasta lege nu se aplica? 2. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)