Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Companie care detine un site

Buna ziua,

Desi este obligatori sa fie afisate pe orice site compania si datele de contact, exista companii care nu fac acest lucru. Cum ar trebui sa procedez in acest caz, daca doresc sa aflu care este compania care detine un site sau care incaseaza veniturile generate de un site? De asemenea, as dori sa stiu si cum pot aflu care este fondatorul unei companii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:45, 6 Iunie 2014
Siturile poti fi detinute si de persoane, nu neaparat de firme. Pentru siturile straine nu se aplica legile romanesti. Se pot folosi firme de protectie a datelor personale, caz in care poate fi aflat detinatorul doar prin mandat judecatoresc, si nu mandat judecatoresc romanesc, ci mandat sa zicem din Noua Zeelanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie informatii cu caracter personal! George_M George_M Buna ziua, Un prieten si-a luat un domeniu web de la o firma X si un spatiu web la firma Y. Zilele trecute a observat ca un site (care prezinta statistici ... (vezi toată discuția)
Aflare adresa detinator / administrator site / domeniu web RoSo RoSo Buna ziua, Am primit un mesaj nesolicitat pe adresa mea privata de e-mail. Am intrat pe site-ul caruia i se facea reclama in mesaj, insa acolo nu exista ... (vezi toată discuția)
E ilegal un comparator de prețuri online pentru produsele de la diverși comercianți? devtud devtud Doresc să realizez un proiect prin care să adun prețurile produselor de pe site-urile unor comercianți pentru a le permite clienților să găsească ușor ... (vezi toată discuția)