avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea republicarea legii privind alocatia de stat pentru ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

republicarea legii privind alocatia de stat pentru copii

buna ziua. am auzit ca s-a schimbat legea cu alocatia de stat pentru copii. Am auzit la TV ieri, 7 mai, ca mamele ce se incadreaza pentru 85% din salar- la indemnizatia pentru cresterea copilului nu mai primesc alocatia de 200 lei pentru copil. E adevarat?
am citit legea 61/1993 republicata, de pe site-ul d-voastra si nu am citit nicaieri ce a zis la TV- ca nu se mai da alocatia. practic ce s-a schimbat la lege?
Va rog sa ma lamuriti. Va multumesc
ministrul Sarbu a gresit inainte cu o seara si azi a rectificat.Nu se mai aplica modificarea modificarii.In vremea comunistilor, securitatea avea o intreaga directie de dezinformare.Arunca un zvon si daca vedeau ca populatia nu face "gat" sau nu face urat, atunci puneau in aplicare ceea ce au zvonit.Din pacate chiar si in zilele noastre, aceasta directie de "zvonistica", mai functioneaza si inca foarte bine.
:D succesuri...=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)
30% stresmaxim stresmaxim Buna ziua, Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De curand am auzit un zvon cum ca in calculul indemnizatiei de crestere a copilului nu se ... (vezi toată discuția)
Alocatie nou nascut Iogen Iogen Eu cetatean roman casatorit cu filipineza. Pentru ca ea nu are ambasada in Romania nu putut temporar sa isi schimbe numele in pasaport. Avem un copil nascut in ... (vezi toată discuția)