avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - ancheta sociala minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - ancheta sociala minor

Buna ziua,
Eu si sotul meu vom divorta de comun acord la notar, cei doi copii minori urmand sa locuiasca cu mine, asa cum am stabilit de comun acord. Am inteles ca in orice situatie ancheta social tot se face. Eu trebuie sa inchiriez un apartament unde sa ma mut impreuna cu copiii, in acest moment locuind impreuna cu soacra mea intr-un apartament cu 2 camere (practic locuim toti 4 intr-o camera). Cat este de important pt cei de la asistenta sociala daca locuiesc cu chirie, daca este garsoniera sau 2 camere, in acest moment salariul meu este mai mare ca al sotului dar este posibil ca el sa-si schimbe jobul cat de curand pe un salariu mai mare, daca eu am studii superioare si el nu....
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:30, 10 Iunie 2014
Puteti locui intr-un imobil inchiriat, daca acesta are conditii optime de trai.

Este important sa aveti unde trai si sa va intelegeti cu tatal in privinta copiilor.
Nu se face deosebire între un apartament închiriat sau apartament proprietate.
Nu se pun în balanţă veniturile părinţilor, este important să aveţi un venit.
Nu-i interesează studiile părinţilor.
Vă faceţi griji degeaba, din moment ce v-aţi înţeles cu tatăl copiilor, ancheta asta este o formalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor fara acordul partilor alexandra2610 alexandra2610 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu,cateva informatii in legatura cu divortul,avand in vedere situatia urmatoare: -as vrea sa divortez,insa sotul meu nu ... (vezi toată discuția)
Divort în urma violentei domestice, doi copii minori DarSab DarSab Bună seara! Sunt angajată, mă pot duce să locuiesc în casa părintească. Sunt agresată psihic și fizic de soțul meu. Avem doi copii minori, de 3 și ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a locui in indiviziune Adriana Ienciu Adriana Ienciu In decembrie 2010 am dobandit, impreuna cu fostul sot, un imobil la a carui constructie am participat efectiv. Acesta are un caracter social, pentru ... (vezi toată discuția)