avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnfiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnfiintare firma

am citit astazi acest articol:
Miercuri 11 iunie, cu 278 de voturi pentru și 34 de abtineri a fost votata in Camera Deputatilor legea intreprinzatorului debutant care da posibilitatea fiecarui roman sa isi deschida o firma fara niciun cost.Orice roman, indiferent de varsta, care nu a mai avut o afacere si doreste sa isi deschida propria microintreprindere o poate face incepand de astazi in mod gratuit, conform OUG 6/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.
“Am eliminat restrictia de varsta pentru intreprinzatorii debutanti. Incurajarea intreprinzatorilor autohtoni este nu numai o promisiune ci si o datorie a actualei guvernari, un mijloc direct de sustinere a dezvoltarii economiei.” a declarat Florin Nicolae Jianu, ministru pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.
Până acum doar tineriii cu vârsta până în 35 de ani puteau beneficia de facilitățile acordate de Ordonanta de Urgenta nr. 6/2011.


Este adevarat? Cei care nu au avut firma pana acum o pot infiinta fara nici un fel de cheltuieli?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie daca este avantajos sa deschid un SRL-D acum la sfarsitul anului sau sa astept pana la 1 ianuarie, pentru ca am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)