avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza grafoscopica

Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror?
Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe relatii.
Am facut plangere penala impotriva unei persoane care a semnat in fals in numele meu un contract de leasing.
exista o serie de societati care efectueaza expertize extrajudiciare, in cadrul carora isi desfasoara activitatea experti cu pregatire de specialitate. Incheiati un contract de prestari servicii cu acestia . puteti gasi si pe net un ghid al acestor firme
Parchetul va dispune o expertiza la randul lui, o expertiza judiciara grafologica.
In baza expertizei extrajudiciare se poate dispune inceperea urmaririi penale.Deci, va poate ajuta.

av Claudiu Lascoschi
Solicitati in sustinerea plingerii , proba cu expertiza grafologica .Procurorul va trebui sa se pronunte pe cererea dvs. de probatorii si sa o motiveze in caz de respingere .Impotriva acestei masuri puteti formula plingere la procurorul ierarhic superior .Dar , in general asemena proba este de natura a clarifica situatia in astfel de cazuri .
Sunt intr-o situatie asemanatoare, la mine este vorba de CIM. In urma plangerii penale facuta, s-a dispus IUP, si am dat probe grafologice la cererea procurorului. Am dus documente oficiale cu semnatura mea , aveau si demisia semnata in aceea perioada, am INSISTAT mult, si acum astept rezultatul de o luna. Problema e ca intre timp, mi-am schimbat semnatura, din cauza meseriei. Deci nu merita sa cheltuiti bani, obligati autoritatile cum v-au sfatuit avocatii pe forum !
Succes, adevarul sa iasa la lumina ! Doamne Ajuta !
Daca aceste contracte au fost falsificate de escroci cu influente la politie,procuror in ce masura se pot taragana lucrurile.
Se pot invoca diverse motive care sa duca ancheta luni de zile?
Cum pot reactiona?

Alte discuții în legătură

Durata cercetare penala scarlet scarlet Cat poate dura cercetarea penala? Exista vreun termen legal, sau se poate tergiversa la nesfarsit? (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi falsul unui document din 2016, care se pretinde că a fost făcut în 2004? rrocambole rrocambole Cum se poate dovedi falsul unui document facut in 2016 si care se pretinde ca a fost facut in 2004, document folosit ca mijloc de proba intr-un proces penal ? (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)