avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public cu antecedente
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public cu antecedente

Buna ziua. Am aceasta condamnare penala. Pot sa fiu numit functionar public sau nu?
Solutia pe scurt: In baza art. 6 din Legea nr. 241/2005 cu aplic. art. 41 al.2 C.pen., art. 42 C .pen. si art. 63 al. 3 C.pen. condamna pe inculpatul X.Y., la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 2000 lei pentru savârsirea infractiunii de retinere si nevarsare cu intentie a sumelor reprezentând impozite si contributii cu retinere la sursa. In baza art. 81 C.pen. dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei aplicate inculpatului, pe o durata de 1 an ( un an ), ce constituie termen de incercare stabilit in conditiile art. 82 al.2 C.pen.
Cel mai recent răspuns: Ozbarna , utilizator 23:15, 16 Iunie 2014
Cand ati fost condamnat?
2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu ce inseamna aceste articole penale si daca este condamnat sau nu.sau ce putem face sa il ajutam.multumesc inairina inairina Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: 1. În baza art. 293 alin. 1 C.pen coroborat cu art. 3201 alin.7 C.p.p., condamnă pe inculpatul ............., ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)
Explicare decizia instantei, va rog GabriellaS GabriellaS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti solutia finala in cazul lui T.I. - nu inteleg daca este cu executare sau cu suspendare Va multumesc!!! Solutia pe ... (vezi toată discuția)