avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu Electrica.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu Electrica.

Buna ziua ! In cursul anului 2008 mi-am cumparat un apartament. Cand am fost la Electrica sa ichei contractul cu ei am fost intrebat daca doresc sa schimb contuarul ( la acel moment era gratis), dar nelocuind in apartament o buna bucata de vreme, nu mi s-a parut necesar a schimba contuarul. Dupa ce am efectuat lucrarile de modernizare si m-am mutat, am constatat ca am un consum c-am mare de curent, in conditiile in care nu prea eram pe acasa. Intro luna am avut un consum de130 KW in situatia in care 2 saptamani am fost in Grecia !!!! Am solicitat schimbarea contuarului, iar dupa ce a fost "expertizat metrologic" am primit o factura de la electrica cum ca am de platit circa 100 ron deoarece cererea mea a fost meintemeiata si ca acel contuar este foarte bun, spun ei. De ce trebuie sa platesc aceasta suma daca Electrica este proprietarul acelui contuar si se foloseste de el pentru a-mi incasa mie banii ?? Chiar trebuie sa platesc ? A mai trecut cineva prin asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 21:08, 9 Mai 2009
Trebuie sa platiti. Verificarea metrologica a fost facuta la cererea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme e-on bacau marc00169 marc00169 [i][b]Buna ziua, In luna iunie am primit de la e-on o factura de regularizare de aproximativ 1800 kw comparative cu anul precedent de 800.Detinand monopolul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in fata celor care vor sa ma lase fara curent electric VC-tin VC-tin Buna ziua, dupa 30 de ani de la decesul parintilor care s-au bransat la curent(220 kw) acum in calitate de mostenitor pe jumatate din casa parinteasca pe care ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)