avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire la cas pentru consilierul local
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire la cas pentru consilierul local

Sunt consiler local si as dori sa stiu daca sunt scutit (total sau partial) de CAS pe durata mandatului.
Cel mai recent răspuns: simiuc_gelu , utilizator 23:32, 20 Iunie 2014
Buna ziua!
Sunteti scutit de cas pentru indemnizatia de sedinta.-art.296^16 lit.a din CF.
Va multumesc frumos pentru raspuns !
pot fi scutit si de CASS ( contributia de asigurari sociale de sanatate).total sau partial( cu plata diferentei ) ? fiind consiler local.
Buna ziua!
Pentru contributia de sanatate nu sunteti scutit.
Pe langa contributia pentru cas mai sunteti scutit la urmatoarele:
- contributia de asigurari pentru somaj art. 296^16 lit. c1 din CF,
- contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate art. 296^16 lit.e2,
- contributia la Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale art. 296^16 lit.f,
- contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale art. 296^16 lit. d1.
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii angajator olguta79 olguta79 ce are de plata un angajator pt o salariata care intra in concediu maternal? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii popyaly_cry popyaly_cry Buna ziua. La primirea de salarii compensatorii ca urmare a unei concedieri va rog sa-mi spuneti ce impozite si taxe salariale sunt trase din cuantumul ... (vezi toată discuția)
Impozitare salarii compensatorii emilia19p emilia19p Buna! am lucrat la Posta Romana si recent am fost disponibilizata primind o decizie prin care imi vor fi date salarii compensatorii.... de atunci se tot aud ... (vezi toată discuția)