avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita imobiliara pentru neplata credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita imobiliara pentru neplata credit nevoi personale

Am un imprumut la banca si nu am girat cu un teren intravilan. Banca poate cumva sa mi-l ia dau nu mai platesc ratele? Pot sa imi fac acte pe terenul mentionat mai sus? Eu si sotia am luat creditul de la banca cu salariile. Ce se intampla in acest caz? ASTEPT RASPUNS!! MULTUMESC ANTICIPAT!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 20 Iunie 2014
Daca nu va platiti ratele si ajungeti sa fiti executat silit, da , va poate vinde terenul.
Il puteti vinde dvs pana atunci.
Daca nu rambursati creditul luat, banca, in conditiile contractului de imprumut si ale legislatiei in vigoare, poate solicita inceperea procedurii de executare silita, procedura prin care se urmaresc toate bunurile aflate in patrimoniul debitorului.
Poate fi urmarit si acel teren chiar daca nu l-ati ipotecat in favoarea bancii de la care ati obtinut creditul. Desi poate fi urmarit, et totusi nu poate fi vandut daca datoria este mai mica de 10000 lei, exceptie facand cazurile in care nu aveti alte bunuri disponibile sau dati dovada de rea credinta astfel cum este prevazuta de art. 812 NCPC
cat timp dureaza pana cand ma executa banca silit? mentionez ca nu am mai platit ratele de 6 luni,banca ma bagat in baza de date ca rau platnic, am schimbat si domiciliul intre timp..mai am de plata la brd suma de 20000 lei+dobanzile si comisioanele de la ultima rata platit..
au timp la dispozitie..3 ani

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Vor sa-mi ia casa giovana giovana am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)