Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna ziua,
Sunt militar,am varsta de 53 ani si am o vechime totala in munca de 34 ani,din care 17 ani ca militar.As dori sa stiu,daca timpul va permite,daca din aceasta vechime se scade scoala militara si concediul medical avut in acest timp si cand as putea iesi la pensie,anticipat sau la limita de varsta!
Va multumesc frumos!
Precizati:
-Luna si anul nasterii
-Durata scolii militare si daca acesta este incluzsa in cei 17 ani ca militar,sau in restul de 17.
-Incadrarea anilor din armata in grupe si conditii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de invaliditate michirec michirec Sunt bolnav incadrat de Comisia de expertiza cu handicap grav;sunt nascut pe 09.08.1958;de la 16 la 19 ani am lucrat, apoi am plecat in armata 9 luni dupa care ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Pensie militari alexiastefania alexiastefania Buna ziua! As dori sa stiu , conform reglementarilor legislative in vigoare, care este varsta limita la care se poate iesi la pensie a unui cadru militar, ... (vezi toată discuția)