avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

buna ziua
o parcela de pamant este impartita in 3 parti egale.se poate construi pe o parte gard fara sa se masoare cu cadastru?sau sa ingradesti o parte fara sa ti cont de celelale parti daca ies la fel de egale cu acea parte.terenul de sub casa nu se masoara?
multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
belvedere, utilizator
Cel mai recent răspuns: belvedere , utilizator 20:44, 24 Iunie 2014
depinde cum este prevazut in actul de baza
in anii 1960 parcela era impartita intrun fel iar dupe 1990 sa-u inteles sa o imparta in alt fel,se pot modifica titlurile de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aventurile cadastrale ale omenirii teoma teoma Deschid topic nou pe subiectul cadastru. Care va sa zica am incheiat dezbaterea, am stabilit cotele, urmeaza sa ni se elibereze certificate de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Intarusare(parcelare) gresita. apolonia apolonia Buna ziua, am nevoie de sfatul dumneavoastra. In aprilie 2007 am cumparat un lot de pamant de 459 mp. In luna august 2008 am intrat in posesia autorizatiei ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie si distrugere ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste nelamuriri!ieri dupa amiaza vecinul meu scump a asteptat sa plece toata lumea de acasa si apoi ne a daramat gardul din gradina si si ... (vezi toată discuția)