Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Am divortat recent .
Dupa emiterea actului de divort , trebuie sa-mi schimb buletinul pe numele de fata.
Totodata doresc sa ma casatoresc si vreau sa aflu daca imi pot schimba buletinul direct pe numele viitorului sot.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:56, 30 Iunie 2014
Da, va schimbati buletinul pt ca nu va mai cheama ca in buletin.
Nu, nu puteti sa va schimbati buletinul direct pe numele viitorului sot. Cand bagati actele pentru casatorie cu actualul trebuie sa aveti buletin pe numele de fata, dupa care il schimbati din nou si treceti pe numele viitorului sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit sentința de divorț definitivă. că să mă căsătoresc ... feisanmihela77@gmail.com feisanmihela77@gmail.com Am primit sentința de divorț definitivă. Că să mă căsătoresc din nou trebuie să îmi fac întîi buletin pe numele de fată sau pot merge direct doar ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am și eu o intrebare daca dupa pronuntarea divortului ... dannychris dannychris Buna ziua,am și eu o intrebare daca dupa pronuntarea divortului la notar am optat pentru revenirea la numele de fata siin ziua in care mi se elibereaza ... (vezi toată discuția)