avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu mai multe parti implicate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu mai multe parti implicate

Buna ziua
Am imprumutat prin notariat unei persoane o suma mare de bani ,acesta girand casa.Termenul a expirat,din mila inca nici nu l-am somat.Aflu ca a girat aceeasi casa si la banca,care deja a inceput procedurile de executare silita.Daca banca reuseste sa vanda casa si isi recupereaza datoria imi mai pot recupera datoria?A doua intrebare: care sunt procedurile pentru a recupera impreuna cu banca datoria?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
donovan, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 2 Iulie 2014
I-ati pus ipoteca pe casa ? Daca da, banca are ipoteca de gradul 2 si inseamna ca va veti indestula primul.
Nu stiu de ce dar nu cred ca aveti incheiat si un contract de ipoteca asa ca banca e cea care se va indestula prima si daca mai ramane ceva si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit floarealbastra floarealbastra Buna seara, Incerc sa fiu cat mai explicita si mai succinta.Un prieten a contractat un imprumut girand cu apartamentul parintilor.Din suma obtinuta si-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)