Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare actiuni

Am mostenit de la parinti un certificat cu actiuni la o societate comerciala din Dr.Tr. Severin. Sunt interesat sa aflu valoarea actiunilor, cum , unde si in ce conditii pot sa le vand. Orice sfat imi este util. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 19:35, 8 Iulie 2014
Aflati valoarea actiunilor de la o firma de brokeraj,de la bursa de valori.Ex.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)