avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract prelungit automat.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract prelungit automat.

Buna ziua,
Am un contract de tip business la RDS-RCS. Expira pe 01.08.2014, am facut cerere de reziliere cu 30 zile inainte in loc de 60 zile iar contractul s-a prelungit pe inca un an fara sa ma intrebe nimeni nimic si fara sa semnez nimic.
Cum procedez ca sa reziliez acel contract ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:53, 18 Iulie 2014
Cred ca va mai ramane doar varianta rezilierii in cazul in care exista vreo culpa in sarcina prestatorului. Vedeti ce scrie in contract.
Mult succes!
Aștept să fac un an iar contractul curent să expire iar apoi am șanse cu protecția consumatorului? Sau să încerc de pe acum ?
N-aveti sanse la ANPC pentru ca sunteti persoana juridica.
Aveti grija ca la anul sa le trimiteti notificare de reziliere cel tarziu in 01.06.
Daca rezilierea contractului se face printr-o notificare facuta cu 60 de zile inainte, asteptati sa se implineasca cele 60 de zile de la notificare si contractul va fi reziliat. De ce sa mai amanati un an? Scrie in contract ca doar la expirarea termenului contractului se poate rezilia? E o aberatie asta.
Cititi clauzele cu atentie.
Am facut cererea cu 40 zile inainte, in loc de 60 zile.

Alte discuții în legătură

Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)