avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tichete de calatorie pentru beneficiarii de pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tichete de calatorie pentru beneficiarii de pensie de urmas

Va rog sa-mi spuneti in cazul in care fata de 19 ani care are pensie de urmas dupa tatal decedat poate avea cu cuponul de pensie de urmas reducere de tren de 50% si va rog sa-mi spuneti daca beneficiaza si mama fetei.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:00, 20 Iulie 2014
1. Beneficiarul unei pensii de urma (si mama si fiica) are dreptul la tichete de calatorie pe CFR, cu pret redus de 50% (6 calatorii simple).

2. Daca nu a primit pana acum tichetele sa mearga la Casa de Pensii si sa faca o cerere sa i se dea aceste tichete.
mentionez ca mama nu are varsta pentru a primi pensie de urmas
Cand va indeplini varsta standard de pensionare mama va beneficia de pensie de urmas si de tichete de calatorie cu reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) johnyro johnyro -buna ziua.as dori sa stiu daca taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) au dreptul la reducere 50 % la transportul pe calea ferata conform legii ... (vezi toată discuția)
Bilete calatorie pentru pensionari morosanucarmen morosanucarmen Va rog sa-mi spuneti daca pensionarii mai beneficiaza de bilete de calatorie cu reducere 50% pe CFR si auto. Sotul/sotia care NU este pensionar/a, poate ... (vezi toată discuția)