Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tichete de calatorie pentru beneficiarii de pensie de urmas

Va rog sa-mi spuneti in cazul in care fata de 19 ani care are pensie de urmas dupa tatal decedat poate avea cu cuponul de pensie de urmas reducere de tren de 50% si va rog sa-mi spuneti daca beneficiaza si mama fetei.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:00, 20 Iulie 2014
1. Beneficiarul unei pensii de urma (si mama si fiica) are dreptul la tichete de calatorie pe CFR, cu pret redus de 50% (6 calatorii simple).

2. Daca nu a primit pana acum tichetele sa mearga la Casa de Pensii si sa faca o cerere sa i se dea aceste tichete.
mentionez ca mama nu are varsta pentru a primi pensie de urmas
Cand va indeplini varsta standard de pensionare mama va beneficia de pensie de urmas si de tichete de calatorie cu reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) johnyro johnyro -buna ziua.as dori sa stiu daca taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) au dreptul la reducere 50 % la transportul pe calea ferata conform legii ... (vezi toată discuția)
Bilete calatorie pentru pensionari morosanucarmen morosanucarmen Va rog sa-mi spuneti daca pensionarii mai beneficiaza de bilete de calatorie cu reducere 50% pe CFR si auto. Sotul/sotia care NU este pensionar/a, poate ... (vezi toată discuția)