avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avocat cu experienta multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avocat cu experienta multinationala

Cine imi poate recomanda un avocat ff bun cu experienta multinationala ( in special cu francezii din Romania) in dreptul muncii;sanatatii si securitatii muncii pentru o contestatie pt. daune morale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:46, 27 Iulie 2014
Intervenție moderator


Nu vă poate recomanda nimeni avocat pentru că forumul este dedicat discuțiilor pe teme juridice, nu recomandărilor sau stabilirii de relații profesionale de tipul profesionist-client.

Prin urmare, dvs. o să vă căutați singură avocatul dorit fie utilizând Catalogul Consultanților, fie utilizând Bursa de Servicii Avocatnet.ro.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc|...

Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat ContSters326896 ContSters326896 Caut avocat pt reprezentare intr-un litigiu de munca la cererea de revizuire si pt intocmire acte CEDO ! (vezi toată discuția)
Sindicat Cristian333 Cristian333 Bună dimineața, Caut specialist experiență sindicate. Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de handicap SXNA SXNA Buna ziua , Am contestat un certificat de handicap in instanta si am pierdut la fond. Am nevoie urgenta, urgenta de un avocat care a mai pledat in acest ... (vezi toată discuția)