avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie certificat de handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie certificat de handicap

Buna ziua ,
Am contestat un certificat de handicap in instanta si am pierdut la fond.
Am nevoie urgenta, urgenta de un avocat care a mai pledat in acest domeniu si a castigat. Va rog din suflet sa ma ajute cineva, caci primul avocat era la prima lui experienta in domeniu si poate nu am nimerit nici pe cel mai bun !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:01, 21 Octombrie 2016
Intervenţie moderator


Potrivit regulamentului de postare, pe forum nu se stabilesc relații profesionale între cei care întreabă și cei care răspund. Dacă doriți să discutaţi cu un profesionist, aveți la dispoziție Catalogul Consultanților și Bursa Consultanților (vedeți link-urile de mai jos). Veți alege un consultant din Catalog și/sau veți trimite o cerere de ofertă la Bursă.
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc

Succes!


Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicat Cristian333 Cristian333 Bună dimineața, Caut specialist experiență sindicate. Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Lipsit de drepturi din cauza mae, romania ORTH ORTH IN LIPSA DE DREPTURI UMANE CAUZAT DE MAE,ROMANIA Depunand cerere de schimbare al pasaportului socialist la ambasada romana existenta,iesita dintr-o tara in ... (vezi toată discuția)
Avocat cu experienta multinationala Didi-30 Didi-30 Cine imi poate recomanda un avocat ff bun cu experienta multinationala ( in special cu francezii din Romania) in dreptul muncii;sanatatii si securitatii muncii ... (vezi toată discuția)