Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari/masuri dispuse de adunarea generala,presedinte si comitet executiv
Iata ce prevede norma in vigoare referitor la instrainare/achizitie bun imobil
L nr 230/2007 Art. 20
(1) Proprietarii care îşi înstrăinează apartamentele sau spatiile cu altă destinatie decât
aceea de locuintă sunt obligati ca la întocmirea formelor de înstrăinare să facă dovada
achitării la zi a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari.
(2) Notarii publici nu vor autentifica actele de înstrăinare fără o adeverintă din partea
asociatiei de proprietari, care să reprezinte dovada achitării la zi a cotelor de contributie
la cheltuielile asociatiei de proprietari, eliberată în original sub semnătura preşedintelui
şi a administratorului asociatiei de proprietari, cu precizarea numelui şi prenumelui
acestora, şi cu ştampila asociatiei de proprietari. Actele de înstrăinare încheiate cu
nerespectarea acestei obligaÑii sunt nule de drept.
(3) În cazul existentei unor datorii către asociatia de proprietari, înstrăinarea
proprietătii se poate face numai dacă se introduce în contract o clauză privitoare la
preluarea datoriilor de către cumpărător.
Este corect sa actionez asociatia in judecata ca sa se limpezeasca lucrurile? Sau sa cer prescrierea penalitatilor?
Este de preferat sa solutionati amiabil
In oct 2011 am gasit alti chiriasi care, la ceva vreme m-au instiintat ca am niste datorii la asociatie sub forma de penalitati. Am contactat vechiul proprietar care mi-a spus ca stie de ele dar sa nu platesc nimic ca s-a inteles cu administratorul si de fappt nu exista nici o datorie.
Daca analizam afirmatiile dv,rezulta ca dupa ce dv ati achizitionnat apartamentul initial a mai locuit exproprietarul,ulterior chiriasi-care au comunicat existenta de sume cu titlu de restanta recunoscute de catre exproprietar care a comunicat ca
s-a inteles cu administratorul
Administrator care acum cand doriti clarificarea situatiei intarzie sa comunice concluziile analizei complicatei situatii...
Este o situatie clasica de tergiversare,deoarece cat de mult ar dori administratorul sa rezolve,nu mai poate opera modificari in contabilitatea din 2011 de cand exista sumele cu titlu de restanta
Am facut o cerere prin avocat sa mi se limpezeasca situatia, sa vad daca datoria imi apartine cata vreme exista ianinte de semnarea contractului. Nici nu m-au bagat in seama si nu au raspuns la solicitare.
Concret va confruntati cu o situatie aparte,deoarece dupa norma in vigoare,incheierea documentelor de tranzactionare bun imobil in lipsa adeverintei eliberata de asociatia de proprietari conduce la nulitatea de drept a contractului
Analizati responsabil riscurile dupa care desfasurati eventuale demersuri impotriva asociatiei de proprietari