avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb de proprietate

eu detin o garsoniera iar soacra un apartament ,apartamentul e girat la banca creditul facut pe numele sotului ,doresc sa stiu daca pot ceda garsoniera ei iar ea apartamentul pe numele sotului dak e girat sau trebuie da se ridice girarea?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:36, 14 August 2014
Pentru a opera acest schimb aveti nevoie de acordul bancii pentru schimbarea proprietarului. Mai mult ca sigur banca va accepta cu conditia mentinerii ipotecii de catre noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza viagera in contractele de vanzare cumparare doruba doruba Intrebare: E posibil pentru un proprietar cu clauza viagera (dupa semnarea actelor de vanzare cumparare unor terti) sa gireze cu locuinta in scopul obtinerii ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara pe numele sotului o garsoniera , ruscrina77 ruscrina77 buna ziua am obtinut un credit de la banca pe numele sotului , el fiind titularul deoarece el munceste,eu fiind doar inputernicita ca sa fac toate hartiile ... (vezi toată discuția)