avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In CO nu se da spor ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In CO nu se da spor ?

buna ziua! lucrez in invatamant( vechime 1 an) si luna aceasta am primit mai putin cu 70 de lei pe motivul ca "pe perioada concediului de odihna profesorii nu primesc sporul de 10% ...spor pentru debutanti). colegi din alte judete nu au aceeasi problema ca mine...lor nu li s-a taiat nimic(lucru dovedit cu fluturas). Unde este greseala, si ce as putea sa fac?(secretara si contabila scolii sustin ca nu am dreptate). multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 18 August 2014
Incepand cu luna ianuarie 2014, cuantumul brut al salariilor de baza, astfel cum a fost stabilite pentru luna decembrie 2013, a fost majorat cu pana la 10%, fara a depasi salariul de baza, pentru personalul didactic, atat din invatamantul preuniversitar de stat, cat si din invatamantul universitar de stat, care are o vechime in invatamant de pana la 6 ani.
(OUG nr. 103/2013 - salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2014, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice , art.2(1) ).

Prin urmare , nu este vorba despre niciun spor ,ci de majorarea salariilor de la 01.01.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu debutant alexandraungurean alexandraungurean Bună. Sunt profesor de limba română încadrat din 1 septembrie 2009 calificat şi titular din 2011. În 2013 am luat examenul de definitivare în ... (vezi toată discuția)
Penalizari concediu fara plata andre22 andre22 buna seara! as dori, daca se poate, raspunsul la o intrebare. lucrez in invatamantul preuniversitar de stat (nivel liceal) din anul 2003, ca profesor titular, ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil ewantia ewantia Concediul de crestere a copilului este considerat vechime in invatamant sau doar vechime in munca? (vezi toată discuția)