avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transferul de la un loc de munca la altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transferul de la un loc de munca la altul

Buna ziua ,lucrez la o firma care de curand a deschis inca un magazin in orasul in care locuiesc,precizez ca fac naveta in alt oras.As vrea sa stiu daca pot sa cer sa fiu transferata in orasul in care stau ,am 2 copii destul de mici si e foarte greu sa fac naveta .Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 20 August 2014
Puteti solicita schimbarea locului de munca in localitatea unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna ... Alexandra263 Alexandra263 Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna a copilului, acestuia stabilindui-se domiciliul la mama.acum vrem sa ne mutam în alt oraș la ... (vezi toată discuția)
Transfer spital am luat prin concursul de rezidențiat post la ... Casandra Abalasei Casandra Abalasei Transfer spital Am luat prin concursul de rezidențiat post la un spital aflat pe o raza mai mare de 50 km de unde locuiesc acum. Cei de acolo nu doresc să ... (vezi toată discuția)
Transfer de la scoala elisa emilia elisa emilia Bună ziua Sunt în proces de divorț. În urma unui proces ordonanța prezidențiala, intentat de soț, am obținut domiciliul minorelor la mine. Problema ... (vezi toată discuția)