Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna ziua, am vandut masina anul trecut am scos-o de la fisc, actualul propietar se pare ca nu a pus-o pe numele lui si a circulat fara rovinieta. amenda a venit pe numele meu. Am fost avizat de postarita astazi.Ce se intampla in cazul in care nu merg sa ridic plicul cu amenda ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:45, 1 Septembrie 2014
mai bine ridicati-l si contestati amenda, dovediti ca ati instrainat si cui......altfel amenda va deveni titlu executoriu si va trebui sa contestati executarea cand o sa vina la primarie.
Ridicati amenda, contestati-o.
Daca pierdeti... dati in judecatat cumparatorul pentru neindeplinirea obligatiei de inregistrare pe numele sau, lucru care a atras amendarea dumneavoastra.
Aveti sanse mari de castig in cea de a doua actiune in instanta. Problema e daca aveti ce sa-i executati, daca are bunuri.
Inainte de toate, luati legatura si cu el! Poate intelege sa o plateasca si sa inregistreze masina pe numele sau
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr pentru o mașină vanduta crisstinn crisstinn Am vândut o mașină în luna martie, în drum spre politie am pierdut certificatul de înmatriculare, pana la urma l-am declarat pierdut dar nu am putut sa ... (vezi toată discuția)