avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren

Ma intereseaza actele necesare trecerii pe nume unui teren arabil lasat mostenire. Terenul se afla in arenda intr-o asociatie de profil. Ma intereseaza pasii pe carear trebui sa ii fac spre vanzarea lui. Multumesc pt timp
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:39, 9 Septembrie 2014
daca aveti certificat de mostenitor faceti cadastru si intabulare daca este teren arabil extravilan trebuie sa urmati procedurile de preemptiune la primarie.
Trebuie neaparat trecut pe numele meu ca sa pot face vanzarea? Nu se poate vinde fara al trece pe numele meu?
Pai inviati decedatul sa vina sa semneze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri vanzare teren arabil IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Bunica mea a mostenit niste pamanturi dupa moartea bunicului.Care ar fi procedurile de urmat?am inteles ca exista lege sa se publice la primaria ... (vezi toată discuția)
Vamzare teren arabil catre o societate agricola doichitahorescu doichitahorescu Am 1 ha de pamant arabil in arenda intr-o societate agricola. Doresc sa vand acest pamant catre societatea care il lucreaza. Care sunt conditiile legale in ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren iuliazugravu iuliazugravu se poate vinde un teren agricol fara a fi scazut de pe numele proprietarului la data vanzarii.poate vinde o persoana un teren agricol dobandit in urma ... (vezi toată discuția)