avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei pentru timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei pentru timbrul de mediu

Buna ziua,
doresc sa-mi recuperezi taxa achitata recent, pentru timbrul de mediu, la ANAF in Darabani. Poate sa-mi sfatuie cineva un avocat cu experienta in domeniu, localizat in Darabani sau Botosani?
Am inregistrat o masina produsa in 2006, adusa din Germania, cu motor diesel de 1.6l si am achitat o taxa de 550EUR (2448lei). E posbil de recuperat aceasta taxa, a izbutit cineva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Dumitru
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
duba, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:52, 16 Septembrie 2014
in momentul de fata nu se castiga dosarele avand ca obiect timbrul de mediu. Asteptam ca prin octombrie-noiembrie sa se pronunte CJUE si sa declare necomunitara aceasta taxa, cu consecinta castigarii proceselor cu timbru de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto laszlorobert laszlorobert Buna seara, am cumparat o masina din 2004, diesel, km reali si super bun, euro3. Am fost la RAR si am aflat c euro3 ,taxa ii cam 620 de euro , nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Aplicare dispozitie instanta taxa auto budi_kati budi_kati buna ziua am un autoturism volkswagen t 5 motor de 2.5 diesel din 2007 adus din germania in aprilie 2012 l-am inmatriculat cu plata taxei din 2012 de 7600 ... (vezi toată discuția)