Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei pentru timbrul de mediu

Buna ziua,
doresc sa-mi recuperezi taxa achitata recent, pentru timbrul de mediu, la ANAF in Darabani. Poate sa-mi sfatuie cineva un avocat cu experienta in domeniu, localizat in Darabani sau Botosani?
Am inregistrat o masina produsa in 2006, adusa din Germania, cu motor diesel de 1.6l si am achitat o taxa de 550EUR (2448lei). E posbil de recuperat aceasta taxa, a izbutit cineva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Dumitru
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
duba, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:52, 16 Septembrie 2014
in momentul de fata nu se castiga dosarele avand ca obiect timbrul de mediu. Asteptam ca prin octombrie-noiembrie sa se pronunte CJUE si sa declare necomunitara aceasta taxa, cu consecinta castigarii proceselor cu timbru de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto laszlorobert laszlorobert Buna seara, am cumparat o masina din 2004, diesel, km reali si super bun, euro3. Am fost la RAR si am aflat c euro3 ,taxa ii cam 620 de euro , nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Aplicare dispozitie instanta taxa auto budi_kati budi_kati buna ziua am un autoturism volkswagen t 5 motor de 2.5 diesel din 2007 adus din germania in aprilie 2012 l-am inmatriculat cu plata taxei din 2012 de 7600 ... (vezi toată discuția)