avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... aplicare dispozitie instanta taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

aplicare dispozitie instanta taxa auto

buna ziua am un autoturism volkswagen t 5 motor de 2.5 diesel din 2007 adus din germania in aprilie 2012 l-am inmatriculat cu plata taxei din 2012 de 7600 ron,avand filtru de particule si euro 4 am beneficiat de reducere de 43%.am dat statul in judecata pentru recuperarea taxei am castigat si am recuperat taxa in februarie 2013.amun client interesat de cumpararea autoturismului meu care dupa noul timbru de mediu ar trebui sa plateasca peste 5300 de euro ca sa inscrie masina pe numele sau.as dori sa imi spune-ti daca decizia instantei de scutirea platii nu se aplica si pentru el fiind vorba de acelasi autoturism sau care sunt posibilitatile legale de aevita plata taxei va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:53, 17 Aprilie 2013
Dispoziţiile art. 4 lit. d din OUG nr. 9 / 2013 sunt clare în acest sens, respectiv dacă s-a dispus restituirea taxei de către o instanţă, timbrul de mediu se va plăti la transferul dreptului de proprietate. Hotărârea a fost dată în favoarea dumneavoastră, a petentului ca persoană fizică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto 2013 lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Familia mea a achizitionat din Germania un autovehicul second hand, marca VOLVO V70 cu urmatoarele caracteristici, conform actului de identificare ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto abrogata pentru anul 2012 viadi viadi Buna ziua, taxa de prima inmatriculare fiind abrogata, mai sunt obligat sa o platesc la inmatricularea unei masini radiata din Italia? (vezi toată discuția)