avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare

Ce salariu are un functionar public ce ocupa functia de expert debutant la o primarie cu studii superioare? Un calcul facut de mine conform legii 284/2010, arata cam asa 1,77(coeficientul de ierarhizare) inmultit cu 600 = 1062 lei. Insa, cineva mi-a spus ca de fapt salariu ar fi de 850 de lei, si nu inteleg de ce. Imi poate explica cineva care este varianta corecta???
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:44, 22 Septembrie 2014
Salariul minim pe economie a mai crescut intre timp la 900 de lei, coeficientii din legile de salarizare nu se aplica inca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu consilier juridic GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Care ar fi limita minimă a salariului unui jurist începător al unei societăţi comerciale ce îşi desfăşoară activitatea în ... (vezi toată discuția)
Salarii majorate functionari publici cu 01 mai 2016 GBC GBC Cum nu am gasit nici o informatie legata de majorarea salariilor pentru functionarii publici incepand cu luna mai 2016, doresc sa va solicit o parere. Sunt ... (vezi toată discuția)
Salariu de referinta 600 ron sexu sexu :sorry:poi e normal si legal oug 103./2013 in care guvernul spune ca si anul acesta salarul de referinta va ramine la 600 ron in conditiile in care ar trebui ... (vezi toată discuția)