buna seara.Prietenul meu si inca 2 baieti au fost acuzati ca ar fi batut pe un baiat .dar nimeni nu la atins cu un deget.Respectivul care lea facut plangere la politie pentru cei 3 a inceput cu multe minciuni care nu sunt adevarat iar noi putem dovedi.Politia lea pus celor 3 baieti interdictie sa nu se apropie de reclamant 100 m.Reclamantul locuieste in oras iar cei 3 in sat ,dar de cand stie ca baietii au interdictie reclamantul vine zilnic in sat si il urmareste pe prietenul meu peste tot unde mergem noi e si el ce as putea sa fac pentru ca eu mereu sunt cu prietenul meu si a inceput deja pe mine sa ma enerveze il vad ca cauta motiv de cearta.
Daca a fost emis un ordin de restrictie, atenție sa fie respectat, ptr ca probabil i s-a spus ce consecințe urmează. In cazul in care aveți impresia ca sunteți provocat, dar întemeiat si nu bănuieli, presupuneri, puteți aduce la cunoștință celor ce au dispus acest ordin.
credeti-ma ca nu sunt banuieli astazi a venit in sat unde stam noi el de 6 luni sa mutat in oras dar azi toata ziua a venit si a stat cu vreo 10 persoane care locuieste in sat la noi doar ca sunt tigani nu asta e problema ce fel de oameni suntem dar cand ma vazut pe mine au inceput sa vorbeasca si sa rada si se uitat ciudat la mine.dupa cea venit prietenul meu cu masina sa mergem in oras la cumparaturi a mers dupa noi pur si simplu deja suntem urmariti de el mai ceva ca de politie.unde ne opream era si el.eu sunt prietena baiatului care are interdictie
sa se apropie de cel se presupune ca e victima